Hoograven Traptechniek

TRAPPENFABRIEK
ZWOLLE

Kruisje icon Hoograven wit

Trappenfabriek in Zwolle

Leuk om te zien dat u terecht bent gekomen op onze website, zodat we even kennis kunnen maken. Onbewust hebt u vast al eens kennis met ons gemaakt. Misschien niet met ons persoonlijk, maar met één van onze trappen. Onze trappenfabriek levert namelijk ook veel trappen in Zwolle. De kans is dus groot dat u dagelijks over onze trappen in Zwolle loopt. Zo hebt u onbewust dus al eens gebruik van ons gemaakt en wie weet wordt het nu een bewuste keuze.

In onze trappenfabriek zijn we elke dag hard aan het werk om trappen op maat te maken. Deze trappen worden door heel Nederland gemonteerd door onze monteurs, en dus ook in Zwolle. Woont of bouwt u in Zwolle? Dan bent u bij ons aan het juiste adres en helpen we u graag aan de trap die bij u past.

Oudste trappenfabriek van Nederland

Trappen maken in Zwolle en in de rest van Nederland doen we al sinds 1921. Dat maakt ons de oudste trappenfabriek van Nederland. We zijn er trots op dat Hoograven Traptechniek inmiddels 3e generatie is. Al een eeuw lang ontwerpen, ontwikkelen en produceren we kwalitatief hoogwaardige standaard en exclusieve trappen voor ieder interieur in elke wenselijke sfeer.

De oudste en meeste moderne trappenfabriek

Dat wij de oudste trappenfabriek zijn, suggereert misschien dat we hopeloos ouderwets zijn. Maar in alle bescheiden kunnen we zeggen dat we de grootste trappenfabriek in design- en productontwikkeling zijn. Een voorbeeld hiervan is dat we trappen in elkaar aanleveren op de bouwplaats van de aannemer in Zwolle, zodat er sneller en veiliger gewerkt kan worden.

Kiest u voor Hoograven Traptechniek dan kiest u voor volledige ontzorging. Wij ontzorgen u als particulier in Zwolle, of als aannemer van een project in Zwolle, van A tot Z. U kunt bij ons terecht van advies tot montage, van een heerlijk kopje koffie in onze showroom, tot het monteren op de bouwplaats in Zwolle.

Waarom kiezen voor Hoograven Traptechniek?

Soorten trappen

Bij Hoograven Traptechniek kiest u voor uw eigen stijl. Misschien hebt u een gaaf ontwerp voorbij zien komen op Pinterest, in een interieurmagazine of ergens in Zwolle. Wellicht vraagt u zich zelfs wel af of uw idee überhaupt mogelijk is. En het antwoord op die vraag is simpel: ja. Wij maken in onze trappenfabriek namelijk bijna alles.

Wij maken in onze trappenfabriek klassieke, moderne en design trappen op maat met diverse houtsoorten zoals: Hardhout, Vuren, Eiken, Merbau, Maranti, enz. enz.

Aannemer in Zwolle

Wij zijn partner van bouwbedrijven die kiezen voor Hoograven Traptechniek vanwege de jarenlange ervaring met het plaatsen van trappen in Zwolle. Wij weten wat er gevraagd wordt en weten dan ook van aanpakken. Door onze volledige ontzorging voor aannemers in Zwolle zijn wij de vaste partner voor verschillende bouwprojecten. U ziet onze monteurs dan ook vaak voorbij komen op de verschillende bouwplaatsen in Zwolle. Aannemers in Zwolle vinden onze manier van werken prettig aangezien wij de trappen reeds in elkaar aanleveren op de bouwplaats omdat dit sneller en veiliger is.

Ook een trap in Zwolle?

Bent u ook op zoek naar een nieuwe trap in Zwolle? Of wilt u uw bestaande trap laten renoveren? Of u nu een compleet nieuwe trap wilt of wanneer uw trap aan vervanging toe is, wij staan voor u klaar in Zwolle. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. En wie weet staan we binnenkort voor uw huis, of op uw bouwplaats in Zwolle.