Met Hoograven Traptechniek hogerop

KENNISMAKEN

Kruisje icon Hoograven wit

Wie is Hoograven?
En waarvoor kunt u bij ons terecht? Graag stellen we ons aan u voor.

Wat leuk om even kennis te mogen maken met u. We stellen ons graag aan u voor, maar het liefst zijn we zo kort mogelijk aan het woord. Wij willen namelijk graag weten wie u bent, wat u zoekt, wat uw dromen zijn en hoe wij ze kunnen waarmaken. Want dat laatste is wat we het liefste doen; wij willen droomtrappen verwezenlijken.

 

Dat doen we al sinds 1921 en daarmee zijn we de oudste trappenfabriek van Nederland. We zijn er trots op dat Hoograven Traptechniek inmiddels 3e generatie is. Al een eeuw lang ontwerpen, ontwikkelen en produceren we kwalitatief hoogwaardige standaard en exclusieve trappen voor ieder interieur in elke wenselijke sfeer.

Wij maken de alles overtreffende trap

U bent op zoek naar een trap, maar niet zomaar één. U zoekt een trap die net even anders is dan anders; u zoekt iets speciaals. Omdat u weet dat een trap niet slechts een trap is.

Nee, een trap is het centrale punt in uw woning, het verlengstuk tussen de verschillende woonlagen en dé plek waar alles samenkomt.

Hoograven Traptechniek weet dat al sinds 1921 en sindsdien zijn we de grootste in design en productontwikkeling en dat maakt ons uw ideale partner bij het verwezenlijken van uw droomtrap.