Door met containers te werken zorgen wij voor een kleinere CO2 voetafdruk!

Door met containers te werken zorgen wij voor een kleinere CO2 voetafdruk!

Hoograven Traptechniek draagt bij aan CO2 vermindering niet alleen doordat wij met hout werken maar ook door het werken met containers.

Wist u dat wanneer u voor grote projecten er goed aan doet om de trappen van Hoograven Traptechniek te bestellen?

Wij kunnen onze bijdrage leveren door het terugdringen van uw CO2 uitstoot door ca 35 trappen in 1 levering aan te leveren d.m.v. een container op uw bouwplaats.

Wij zijn de enige trappenfabriek in Nederland die naast diverse transportmogelijkheden met containers werkt voor de grote bouwprojecten. Ons transportsysteem beschikt over een speciaal gemaakt containersysteem die drie containers in één keer kan leveren.

Naast het terugbrengen van transportbewegingen die CO2 uitstoot heeft de container nog meer voordelen.

Wilt u bijvoorbeeld uw montage capaciteit verhogen? Onze container is het verlengstuk van onze expeditie, ons magazijn bij u op de bouwplaats .

Maar ook kunnen wij naast het aanvoeren van trappen per container de betimmering voor grote projecten in een container leveren. Onder de betimmering verstaan wij traphekken, trapgat beplating en muurleuningen en overige materialen.

Wij rekenen bovendien geen extra container kosten voor deze transportmogelijkheid. Hoograven Traptechniek draagt graag bij aan een beter milieu. Tevens vinden wij het van groot belang dat de bouw van woningen niet onnodig door CO2 uitstoot vertraging oploopt.

Stuur uw aanvraag naar info@hoograven.nl en wij zullen u voorzien van een offerte!

#hoograventraptechniek #stikstof #bouwsector #trappenfabriek #exclusievetrappen #trapdesign

www.hoograven.nl