Vernieuwde trapgatkist

Hoograven komt met een eerste versie van een vernieuwde trapgatkist

Iedereen in de bouw kent wel de standaard underlayment trapgatkist die in de vloer wordt gehangen waarna de smeevloer tegen de kist wordt gesmeerd. De kist wordt tevens gebruikt om een veilige situatie te garanderen, vandaar dat de kist is afgedekt met een plaat met daarin een luik.

In sommige gevallen blijft de kist gedeeltelijk in de vloer zitten en wordt gebruikt om later de trapgatrand bekleding in veel gevallen MDF V313 tegenaan te monteren voor het verkrijgen van een strakke afwerking.

Onze standaard trapgatkist hebben wij denken wij verbeterd en daarom laten wij u de eerste beelden zien van ons prototype trapgatkist deze is rondom beschermd met onze vernieuwde COAT-SEALING . De coat –sealing beschermd de hele kist tegen vocht en andere weersinvloeden. De vernieuwde kist is in haar geheel opgebouwd met massief hout en is bekleed met MDF . Deze twee materialen zijn d.m.v van wals techniek , D4 watervast tot een paneel verlijmd. Voordeel van deze kist is dat de binnenkant meteen is afgewerkt en de onderkant ,,rand” strak is af te schilderen . Met de standaard kist kreeg men de kopse kant niet altijd dekkend geschilderd of men kon een sierlijst plaatsen voor een strakke afwerking.

Met deze vernieuwde trapgatkist willen wij werkzaamheden op de bouw terugbrengen wat tevens ook beter is voor de timmerman die nu in een verwarmde productie hal kan werken.

Deze trapgatkist is een eerste versie en er zijn zeker verbeterpunten die wij graag willen doorvoeren in een tweede versie. Graag zou ik reacties en tips ontvangen vanuit mijn netwerk. Wat kan of moet er volgens jullie anders ? ,, het kan altijd beter !”

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens