Trappen in uw stijl

De trap drukt een geheel eigen stempel op uw huis of kantoor. Het is de blikvanger van uw ontvangsthal of juist van uw woonkamer.

Bij Hoograven traptechniek kiest u voor uw eigen stijl. Dankzij de door u gekozen details, wordt de trap uw eigen persoonlijke ontwerp.
Ook voor eiken traptreden

Living: Sfeervol wonen en werken

Het zijn de details die de trap compleet maken. De stijlvolle trappen uit de Living serie worden ontworpen voor een sfeervol interieur waarin design en kwaliteit van leven, hand in hand gaan. Veilig, gebruiksvriendelijk en gemaakt van materialen die tegen een stootje kunnen.

Klassiek: Nostalgische elegantie

De smaakvolle en Klassiek vormgegeven trappen van Hoograven traptechniek vormen het hart van een interieur waarin kwaliteit, stijl en verfijning centraal staan.

Landelijk: Warm en gezellig

Een warme en natuurlijke uitstraling. Dat zijn de kenmerken van de robuuste trappen uit onze Landelijke trappenserie. Veelal gemaakt van hout dat eenvoudig te bewerken is en uitstekende isolatiecapaciteiten heeft.

Modern: Opvallend en eigentijds

De Moderne trap neemt met zijn strakke constructie een opvallende plaats in de woning in. Een elegant, licht en eigentijds ontwerp, waarbij door bijvoorbeeld een open constructie, een uitzonderlijke lichtinval ontstaat.

Design: Artistieke eenvoud

De trap heeft naast zijn praktische functie ook de rol van kunstobject gekregen. Bij het ontwerp van de Design trap staat de eenvoud centraal. Ontwerpen met strakke en rechte vormen en met een transparante en lichte uitstraling.

Zakelijk: Een warm welkom

In het oog springend voor bezoekers, of juist gemoedelijk. De ontwerpen van onze trappen uit de Zakelijk serie zijn functioneel, representatief, stijlvol en gebruiksvriendelijk. Ze combineren deze elementen in diverse stijlen die passen bij uw organisatie en werkomgeving. Voor grote en kleine ruimtes.

 

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens