Tokio

Een bijzonder stijlvolle en gebruiksvriendelijke trap, die is gemaakt van hardhout en staal.

Bekijk ook: Tokio - Amsterdam

Zakelijk - Tokio

De Tokio heet u van harte welkom in een ruime ontvangsthal. De ruimtelijk opgezette design trap, nodigt u uit om ook de bovenruimtes te bezoeken. Het statige bordes creëert een gevoel van ruimte en biedt een rustpunt voor de gebruiker.

Den haag

Assortiment

De trap is voorzien van brede hardhouten merbau treden, zodat mensen elkaar eenvoudig kunnen passeren. De traptreden zijn met duurzame lak bewerkt voor veelvuldig gebruik. Bovendien is er een niet doorlopende antisliplaag aangebracht voor de veiligheid van iedere passant. De balusters en trapleuningen zijn gemaakt van roestvrij staal en bieden de trapgebruiker een aangenaam en stijlvol houvast.

 TIP: Uitgefreesde antislipstrippen verhogen de veiligheid van de trap.

Specificaties

*RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren.

Traptreden

Materiaal: Merbau bekantrecht
Behandeling: Blank gelakt
Veiligheid: 2 x zwarte kunstof antislipprofiel niet doorlopend

Trapbomen

Materiaal: Platstaal met aangelaste trededragers van gezet staal
Behandeling: Gepoedercoat in een RAL* kleur naar keuze

Leuning & Hekwerk

Materiaal: De balusters zijn gemaakt van platstaal met daartussen 4 tussenregels van ronde RVS buizen. De handregel is eneneens een geborstelde RVS buis 
Behandeling: Staal is gepoedercoat in een RAL* kleur naar keuze

Verfadvies

Alle houten onderdelen worden door Hoograven Trappen voorzien van een witte of transparante watergedragen grondlaag. Nadien kunt u de trap in iedere gewenste kleur afwerken. Gepoedercoate onderdelen hebben geen verdere afwerking nodig.

 

Bijlagen

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens