Oxford

De Oxford trap is vervaardigd uit Merbau onderdelen die blank gelakt zijn. Hierdoor worden de natuurlijke houtlijnen prachtig zichtbaar.

Bekijk ook: Canterbury - Oxford - Yorkshire

Klassiek - Oxford

De Oxford is een opvallend vormgegeven trap, die het hart vormt van een klassiek interieur, waarin stijl en elegantie centraal staan. 
De ruimtelijkheid, de rust en de ingetogenheid die de trap uitademt, bieden een nostalgisch en vertrouwd huiselijk gevoel en geven uw huis de uitstraling van een klassieke villa. 

Trapstijl Oxford

Assortiment

De Oxford trap is vervaardigd uit Merbau onderdelen die blank gelakt zijn. Hierdoor worden de natuurlijke houtlijnen prachtig zichtbaar. 
De trap heeft een brede opgang dankzij deauthentieke vierkante bloktredes. De stijlvolle leuningen en spillen zijn voorzien van ambachtelijk gemaakte sierlijk geprofileerde spijlen. De trap oogt warm en klassiek en is niet alleen prettig om op te lopen, maarook een genot om naar te kijken.

TIP: Door de spijlen en balusters van de trap te vervangen, krijgt uw bestaande trap een geheel nieuwe uitstraling.

 

Specificaties

*Vingerlassen: Een vingerlas is een verbinding die wordt toegepast om van kortere stukken hout een grotere lengte samen te stellen. 
*Lamineren: is het met lijm samenvoegen van houten delen om zo tot een samengestelde, grotere breedte te komen.
Disclaimer: Hout is een natuurproduct. Lichte kleurverschillen, scheurvorming en kraken zijn niet volledig uit te sluiten.

Traptreden

Materiaal: Merbau bekantrecht
Behandeling: blank gegrond

Trapbomen

Materiaal: Merbau bekantrecht
Behandeling: blank gegrond

Trapspillen

Materiaal: Merbau bekantrecht
Behandeling: blank gegrond

Leuning

Materiaal: Merbau bekantrecht,
type LPS002 specifiek voor het type Oxford
Behandeling: blank gegrond

Hekwerk

Materiaal: Merbau, de spijlen zijn van het type DR3
Behandeling: blank gegrond

Diversen

De eerste trede is een bloktrede

Verfadvies

Alle houten onderdelen worden door Hoograven Trappen voorzien van een witte of transparante watergedragen grondlaag. Nadien kunt u de trap in iedere gewenste kleur afwerken.

 

Bijlagen

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens