Normy Trappen

Met trots presenteren wij de meest voorkomende trap in de woningbouw. De Normy standaard trappen.

Wij zijn van mening dat de tijd rijp is om terug te gaan in de kosten . Veel van onze klanten klagen dat de bouwkosten de pan uit rijzen. Prijsverhoging op prijsverhoging! Wij willen dit tot een halt roepen vandaar dat  nieuw leven blazen in onze Normy trappen .

Met trots presenteren wij de  meest voorkomende trap in de woningbouw en bieden deze in elkaar geleverd aan voorzien van onze nieuwe sealing-coating . Deze coating beschermt de trap tegen diverse elementen ,vocht, warmte etc

Vanaf heden komen wij met meerdere Normy trappen en zullen deze dan ook tegen scherpere prijzen aanbieden dan onze maatwerk trappen die keer op keer op maat gemaakt moeten worden. Dit vergt van de bouwer een andere manier van werken maar zal op de lange duur meer kosten besparing met zich meebrengen .  Tevens  willen wij  naast de kosten de kwaliteit van bouwen met zijn allen blijven garanderen.

Bekijk het Normy product blad

Normy Hoograven 

Hoograven Normy standaard trappen  Hoograven Normy standaard trappen

Informeer naar wat wij voor uw bouw kunnen betekenen.

(De voordelen van onze nieuwe coat-sealing zal op korte termijn worden behandeld in een nieuwsbrief kunt of wil u hierop niet wachten neem dan contact met ons op.)

 

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens