Erkend Leerbedrijf Hoograven heeft weer stage plaatsen beschikbaar.

Informeer tijdig naar onze beschikbare stage plaatsen op de diverse afdelingen.

Intresse in een stageplaats bij Hoograven in Montfoort?

U kunt een mail sturen aan:   n.dix@hoograven.nl

Wij zullen na ontvangst van uw gegevens bericht met u opnemen.

Leerbedrijf Hoograven

Kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven

De samenwerkende kenniscentra voor beroepsonderwijs en bedrijfsleven: de schakels tussen tussen het beroepsonderwijs en de arbeidsmarkt.

De 17 kenniscentra beroepsonderwijs bedrijfsleven zetten zich in voor een goede aansluiting tussen werken en leren en een evenwichtige arbeidsmarkt. Ze zijn verantwoordelijk voor het werven, erkennen en ondersteunen van leerbedrijven, waar (v)mbo-leerlingen terecht kunnen voor het praktijkdeel van hun opleiding.

Daarnaast ontwikkelen en onderhouden de kenniscentra de landelijke kwalificatiestructuur. Hierin is voor elke mbo-opleiding vastgelegd aan welke eisen een beginnend beroepsbeoefenaar moet voldoen. Samen met bedrijven, scholen, het UWV en gemeenten, werken kenniscentra aan een betere match tussen de vraag van bedrijven aan gekwalificeerd personeel en de toeleiding van deelnemers naar (kansrijke) sectoren op de arbeidsmarkt.

Bij de kenniscentra werken ruim 1.500 mensen. De kenniscentra, verenigd in de Werkgeversvereniging Kenniscentra, ondersteunen met elkaar ruim 40 verschillende branches bij het ontwikkelen van beroepsonderwijs dat aansluit bij de eisen van de arbeidsmarkt. Dat doen ze landelijk en regionaal. De opleidingsadviseurs van de kenniscentra ondersteunen ruim 200.000 erkende leerbedrijven bij hun rol als praktijkopleider van 500.000 mbo'ers.

De kenniscentra zijn aangesloten bij de Werkgeversvereniging Kenniscentra. De Werkgeversvereniging Kenniscentra behartigt de belangen van de kenniscentra op arbeidsvoorwaardelijk terrein.

Meer informatie, vacatures en de adressen van alle kenniscentra vind je op de website van de Werkgeversvereniging Kenniscentra.

Bijlagen

| archief bekijken