Recyclebare sealfolie tbv inpakken trapleuningen.

Het terug brengen van de CO2-uitstoot in de wereld. Hoograven introduceert een nieuwe verpakking.

Naast het inpakken van onze trapleuningen in karton om transport en bouwschade te voorkomen ipv de plastic verpakking komen wij medio september met een nieuwe verpakking naast karton.

Het terug brengen van de CO2-uitstoot in de wereld. Wij gaan  een vervanger  van de uit aardolie gemaakte sealfolie toepassen ,deze gemaakte biobased folie is: 100% recyclebare biologische. Folie gemaakt uit Suikerriet

Is Suikerriet folie CO2 neutraal ?

De CO2 die wordt uitgestoten in het hele proces van de teelt van de rietsuiker, het maken van de ethyleen, de productie van de folie en het einde van de levenscyclus worden gecompenseerd door de CO2 opname tijdens de groeifase van de rietsuikerplant.

Hoograven

Hoograven

Wat houdt biobased in ?

Biobased verpakkingsmaterialen –zoals de suikerriet folie – is een materiaal waarvan de grondstoffen direct of indirect van natuurlijke oorsprong zijn. Voorbeelden zijn papier en hout. 
Bioplastics zijn kunststoffen die gemaakt zijn uit een hernieuwbare bron ( biobased grondstoffen) en/of biologisch afbreekbaar (composteerbaar) zijn. Hoograven Traptechniek probeert keer op keer zo vernieuwend mogelijk te zijn zonder dat de klant hiervoor meer voor betaald ? 

 Wij laten u graag zsm  met dit nieuwe product kennis maken vraag vandaag nog een offerte voor de trap(pen) standaard incl muurleuningen aan.

 

| archief bekijken