Helsinki

Een trap met een strak en modern vormgegeven design, die een opvallende plaats in de woning inneemt.

Bekijk ook: Helsinki - Gotenburg

Modern - Helsinki

De Helsinki is een echte eyecatcher. Een eigentijds meubelstuk die de hal of living een geheel eigen karakter geeft. De slankheid van de gebruikte materialen geeft een licht en ruimtelijk effect.

Helsinki

Assortiment

De trap die bijna in de ruimte zweeft, wordt gedragen door een middenboom van gepoedercoat staal. Hetzelfde materiaal wordt ook gebruikt voor de speciaal voor deze trap ontworpen balusters. De essenhouten leuning is een uniek ontwerp door zijn halfronde vorm. De strak vormgegeven treden worden uit essenhout gemaakt. Varianten zijn uiteraard ook mogelijk.  

TIP: Plaats zowel bovenaan de trap als onderaan een lichtschakelaar, zo hoeft u nooit in het donker naar boven of naar beneden.

Specificaties

*RAL is een coderingssysteem om kleuren van verf en andere coatings te definiëren.  

Traptreden

Materiaal: Esdoorn verlijmd
Behandeling: Blank gelakt

Trapbomen

Materiaal: Kokerprofiel met aangelaste trededragers die onder de treden in het midden zijn gepositioneerd.
Behandeling: Gepoedercoat in een metallic RAL* kleur

Leuning

Materiaal: Balusters van buisprofiel met 2 tussenregels van massief rond staal 
Behandeling: Gepoedercoat in een metallic RAL* kleur

Hekwerk

Materiaal: De handregel is gemaakt van halfrond esdoornhout.
Behandeling: Blank gelakt. De muurleuning is eveneens gemaakt van halfrond esdoornhout en rust op leuningdragers die ook in een metallic RAL* kleur is gepoedercoat.

Verfadvies

Alle houten onderdelen worden door Hoograven Trappen voorzien van een witte of transparante watergedragen grondlaag. Nadien kunt u de trap in iedere gewenste kleur afwerken. Gepoedercoate onderdelen hebben geen verdere afwerking nodig.

Bijlagen

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens