Den Haag

De warme contrastrijke materialen en kleuren, creƫren een omgeving waarin het bijzonder prettig is om te wonen of te werken in Den Haag

Bekijk ook: Den haag - Breda - Utrecht

Living - Den Haag

De Den Haag maakt deel uit van de serie Living trappen. Een trap die exclusiviteit en nostalgie in huis haalt. Deze bijzondere sfeervolle opgang is gemaakt van ijzersterk hardhout, die de ambiance van een exclusief scheepsdek ademt. De warme contrastrijke materialen en kleuren, creëren een omgeving waarin het bijzonder prettig is om te wonen of te werken.

den haag

Assortiment

De stijlvolle en oersterke hardhouten Den Haag wordt voorzien van blanke lak, waardoor de oorspronkelijke houtkleur prachtig benadrukt wordt. De trap is voorzien van elegante smeedijzeren balusters. Deze worden geaccentueerd door de wit geschilderde leuningen en trapspillen.

TIP: Zorg voor extra bescherming van de trap tijdens bijvoorbeeld een verhuizing of verbouwing.


Specificaties 

Traptreden

Materiaal: Merbau gevingerlast* en gelamineerd*
Behandeling: blank gelakt

Trapbomen

Materiaal: Merbau gevingerlast* en gelamineerd*
Behandeling: wit gegrond

Trapspillen

Materiaal: Merbau gevingerlast* en gelamineerd*
Behandeling: wit gegrond

Leuning

Materiaal: Merbau gevingerlast* en gelamineerd* type LPS002
Behandeling: wit gegrond

Hekwerk

Materiaal: Smeedijzeren balusters, type H 1115

Diversen

De eerste trede is een bloktrede
De spilafwerking is specifiek voor het type SA001

Verfadvies

Alle houten onderdelen worden door Hoograven Trappen voorzien van een witte of transparante watergedragen grondlaag. Nadien kunt u de trap in iedere gewenste kleur afwerken.

 

*Vingerlassen: Een vingerlas is een verbinding die wordt toegepast om van kortere stukken hout een grotere lengte samen te stellen. 
*Lamineren: is het met lijm samenvoegen van houten delen om zo tot een samengestelde, grotere breedte te komen.
Disclaimer: Hout is een natuurproduct. Lichte kleurverschillen, scheurvorming en kraken zijn niet volledig uit te sluiten.

 

 

Bijlagen

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens