Aftimmering Divisie

Naast de productie en montage van trappen ontzorgen wij de klant ook op het gebied van het uitvoeren van aftimmer werkzaamheden rondom het trapgat.

Naast de productie en montage van trappen ontzorgen wij de klant ook op het gebied van het uitvoeren van aftimmer werkzaamheden rondom het trapgat.

 Wij monteren de muurleuningen , verdiepingshekken en nog veel meer op uw verzoek . Hoograven staat er om bekend om haar transparante offertes waar duidelijk het onderscheid gemaakt wordt tussen materiaal en montage kosten.  Zo bieden wij onze klant optimale flexibiliteit in het kiezen van wat door Hoograven uitgevoerd moet worden.

 Men kan kiezen om alleen de materialen te leveren of een combinatie  van materialen incl montage . Voor het totaal pakket kan gekozen worden of allen aangeboden werkzaamheden of  voor enkele .  Veel klanten kiezen ervoor om direct na het plaatsen van de trappen de verdiepingshekken door ons te laten plaatsen. 

 ,,Wij besparen u kosten van  nood of wisselhekken “. Waarom niet meteen de juiste hekken plaatsen ? Onze hekken worden op maat geleverd voorzien van de afwerking voor of direct met de levering van de trap(pen) mee .  Ons streven is om het bouwproces te verkorten.

Naast ons standaard aftimmerpakket hebben wij op verzoek van de klant ook de kennis in huis om anders af te timmeren . Uiteraard streven wij iedere dag weer naar optimalisatie waardoor u uw bouwkosten binnen budget blijft.

Ook voor de beste prijs kwaliteit van de trap moet u ook voor het aftimmeren bij ons zijn.
Informeer naar onze werkwijze  of vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan.  Wij zijn te bereiken op onderstaande adres en telefoonnummer.

Hoograven traptechniek BV
Postbus 23, 
3417 ZG Montfoort

Oeverweg 4-6
3417 XK Montfoort

Telefoon: 0348 - 762121
Telefax: 0348 - 473804

e-mail: info@hoograven.nl

Hoograven Traptechniek ontwerpt en ontwikkelt kwalitatief hoogwaardige standaard- en exclusieve houten trappen voor ieder interieur en elke wens